Textiel: van experiment tot eigen project

Terug naar activiteitoverzicht

Textiel: van experiment tot eigen project

Kies voor vintage of 2 of 3 dimensionale objecten. Maak de mooiste dingen met textiel en laat je fantasie de vrije loop.

Vintage

Het uitgangspunt is materiaal dat je thuis hebt liggen, te mooi om niets mee te doen. Je gaat combineren, verknippen en punchen (handmatig of machinaal) , borduren of een eigen zeefdruk ontwerpen om je werk daarmee een nieuwe look geven. Of maak je liever je eigen gekleurde (wollen) stof maken door te vilten, of zijde in je favoriete kleur te beschilderen? Vele mogelijkheden voor draagbare objecten of voor thuis, maak je eigen keuze!

2 en 3 dimensionale objecten

Technieken zoals viltmaken m.b.v. mallen laten de boeiendste vormen ontstaan. Kleur en vorm zijn mooi op elkaar af te stemmen door gebruik te maken van combinaties van diverse gekleurde vezels. Kunststoffen als tyvek en vilene zijn uitstekend vervormbaar tot driedimensionale objecten. Werk je graag klein dan ontstaan er sieraden en werk je graag groot dan worden het beelden van textiel. Uiteraard maak je zelf de keuze. Met het beschilderen en vervormen van het materiaal kun je je uitleven en aanpassen aan je interieur.

  • 18+ jaar
  • wo 9:30 - 12:00 uur
  • 20 september 2017 - 20 december 2017
  • 13 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €66,67 / totaal €200,00
  • 21+ jaar: per termijn €80,67 / totaal €242,00
  • 1 of 3 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 17/18 AB0540
of

Textiel: van experiment tot eigen project

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Black background overlay