The S(w)inging Company presenteert Timeless

Terug naar Agenda overzicht

The S(w)inging Company presenteert Timeless

Op 17, 18 en 19 november staat dit koor in het theater van CKC & partners met de productie Timeless.


The S(w)inging Company probeert zich te onderscheiden van een standaard zangkoor door het zingen van musicals in een notendop.


Door meerdere songs uit een zelfde musical na elkaar te zingen wordt dit als een mini-musical van een klein uur gebracht.


De songs worden met elkaar verbonden door spel en verhaal en natuurlijk horen daarbij bijpassende kostuums en achtergrondprojectie.


Bij de uitvoering Timeless worden twee mini-musicals opgevoerd. Les Misérables, bij velen wel bekend. Het verhaal speelt rond 1830 over de Franse revolutie. De studenten gaan de barricades op om de strijd aan te gaan tegen het oude rijke regime van adel en geestelijkheid. Hoofdpersoon Jean Valjean heeft belooft om Cosette, de dochter van zijn overleden werkneemster, op te voeden.


De tweede musical is Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, een vrolijke musical van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice, naar het bijbel verhaal over Jacob en zijn 12 zonen. Joseph, een van hen, is de lieveling van zijn vader. Hij krijgt van hem een prachtige kleurige jas waarop zijn toch al jaloerse broers hem nu helemaal niet meer zien zitten en hem verkopen als slaaf. Hij wordt bediende bij Potifar, een rijke piramide bouwer. Hij beland in de gevangenis, maar gelukkig loopt aan het einde van het verhaal alles toch nog goed af en komt het helemaal goed met zijn broers.


The S(w)inging Company staat onder leiding van Miroslav Dimitrov die het koor ook op piano begeleid. Deze virtuoze concertpianist geeft ook leiding aan het combo dat speciaal voor deze productie is samengesteld.


De regie is in handen van Rob Eichholtz, die tevens de gesproken teksten heeft geschreven.


Kaarten € 16,00 incl. een mooi programmaboek en consumptie in de pauze. 17 en 18 november 20:00 uur en 19 november 13:30 uur.


Info: 06-25524340 Barbara en www.theswingingcompany.nl

  • 16,00
Activiteitcode: 17/18 Timeless 3
of

The S(w)inging Company presenteert Timeless

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay