CKC & partners actviteiten tijdens het Nederlands Thrillerfestival

Ook dit jaar sluit CKC & partners zich aan bij het Nederlands Thrillerfestival. Bekijk hieronder onze activiteiten:

> Zombie Zumba workshop
Datum:                Dinsdag 29 oktober
Tijd:                      16.00 – 17.00 uur
Leeftijd :              6-13 jaar
Toegang:            gratis

Schud die botten maar eens lekker los, en laat je bloed flink stromen tijdens de workshop Zombie Zumba. Op lekkere beats dans jij je in een uurtje helemaal blij en fit! De workshop wordt afgesloten met een ‘spannende’ presentatie op het podium voor ouders/ verzorgers. Enne…kom vooral  verkleed in je favoriete dansbare Halloween kostuum!
Meld je aan door een mail te sturen naar mvc@ckc-zoetermeer.nl o.v.v. zombie zumba met je naam en leeftijd.

> Thrillertechniek workshop
Datum:                Woensdag 30 oktober
Tijd:                      14.00 – 16.30 uur
Leeftijd :              6-12 jaar
Toegang:            € 4,50 voor het materiaal

Jaag je omgeving de stuipen op het lijf met je eigen monsterlijke creatie.  Maak bijvoorbeeld een zwarte spin met oplichtende rode LED-ogen, of een glow in de dark masker waarmee je de buren afschrikt. In het Digital Art Lab vind je alle technieken om jouw favoriete griezel tot leven te laten komen. Experimenteer er op los. Je mag je monsterspin of andere creatie ook een week exposeren in onze Thriller tentoonstelling!

> Thrillerkunst: workshop ‘Schemerwereld’
Datum:                Woensdag 30 oktober
Tijd:                      15.00 – 16.30 uur
Leeftijd :              6-12 jaar
Toegang:            gratis

Ontdek hoe je met schilder- en tekenmaterialen een schermerwereld kan creëren waar de rillingen van over je rug lopen!  Docent Loulou helpt je om je kunstwerk net dat beetje extra mee te geven, zodat jij met trots een week lang je werk kan exposeren in de Thriller tentoonstelling!
Meld je aan door een mail te sturen naar mvc@ckc-zoetermeer.nl o.v.v. thrillerkunst met je naam en leeftijd.

> Thrillermusical workshop
Datum:                Woensdag 30 oktober
Tijd:                      15.30 - 17.00 uur
Leeftijd :              8-12 jaar
Toegang:            gratis    

Kruip in de rol van de bruid van Dracula of zing de sterren van de hemel als The phantom of the opera.  Doe mee met de Thrillermusical workshop en sluit deze af met een echt optreden voor je ouders/ verzorgers  op ons podium. Durf jij het aan? Meld je aan door een mail te sturen naar mvc@ckc-zoetermeer.nl o.v.v. thrillermusical met je naam en leeftijd.


>> Het spannend(st)e verhaal door Laurens de Groot

“De geest van Seghwaert en andere verhalen”
Negen jaar dwaalde verhalenverteller Laurens de Groot door zijn woonplaats Zoetermeer, op zoek naar spannende verhalen om leerlingen van groep 8 mee te inspireren voor de verhalenschrijfwedstrijd van het Thrillerfestival. En wat bleek? Op elke straathoek schuilt gevaar. Zoetermeer is een broeinest van geesten, demonen, monsters en behekste gebouwen en de mensen zelf zijn al helemaal niet te vertrouwen.
Wil je er alles van weten? Kom dan 1 november naar het CKC, want daar vertelt Laurens de Groot nog één keer de spannendste verhalen die hij verzamelde. Allemaal gebeurd in Zoetermeer. Of niet…? Kom maar, als je durft.

Tijd: 1 november 2019, 16:30-17:30 uur
Leeftijd: 9+
Toegang: gratis (oud-deelnemers verhalenwedstrijd); €2,50 (9-12 jaar, CKC-leerlingen);
€5,- (13 jaar en ouder).
Reserveren: info@manmetkoffer.nl

 “De kus van de roos” en “De verhoren”
Theatergroep Funktioneel Naakt speelt speciaal voor het Thrillerfestival een unieke “double-bill”: twee spannende toneelvoorstellingen op een avond.
In “De kus van de roos” is kunstenaar Christian net ontsnapt uit de gevangenis. Op de vlucht voor de politie is hij gedwongen zijn aanvankelijke plannen te wijzigen. Hij moet vertrouwen op zijn handlanger en minnares Lena. Maar houdt vertrouwen stand onder hoge druk?
In “De verhoren” raken Lodewijk en Alisa, twee hooggeplaatste zakenlui, gegijzeld. In de handen van hun onberekenbare gijzelnemer begint een psychologisch machtsspel. Wie is hier eigenlijk slachtoffer en wie dader?
Na de voorstellingen kunt u blijven hangen voor een nagesprek met Laurens de Groot, acteur en tevens schrijver van de voorstellingen.

Tijd: 1 november 2019, 20:15-22:30 uur
Leeftijd: 16+
Toegang: €10,- (CKC-leerlingen); €15,-
Reserveren: info@funktioneelnaakt.nlNederlands Thrillerfestival 2019

Dit jaar staat het festival gepland van zondag 27 oktober tot en met zondag 3 november 2019. Tijdens het festival worden er vele culturele activiteiten en evenementen georganiseerd in samenwerking met bedrijven, culturele instellingen en creatieve Zoetermeerders. Het festival staat in het teken van het spannende verhaal in al haar soorten en maten. Toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen, workshops, en veel meer.

Bekijk hier alle activiteiten van het Nederlands Thrillerfestival

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.