Uit de Kunst!

‘Uit de Kunst’ is het cultureel programma dat speciaal voor en in overleg met 55-plussers wordt ontwikkeld. Ontmoeten, ontdekken en beleven, dáár draait dit programma om. Speciaal voor de 'jonge' ouderen die op zoek zijn naar een inspiratiebron, hun horizon willen verbreden of andere cultuurliefhebbers willen ontmoeten. In het voorjaar (februari/maart) en najaar (oktober/november) stellen wij een mooi programma samen met lezingen, workshops en (korte) cursussen.

Op de hoogte blijven?
Op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten binnen het Uit de Kunst programma? Laat dan hier je e-mailadres achter. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die met ons mee willen denken! Bel (079) 31 61 411 of mail ons gerust op mvc@ckc-zoetermeer.nl.

Programma Uit de Kunst
Begin januari 2019 is het volledige programma (voorjaarseditie febr-maart 2019) hier te bekijken of laat je e-mail via de bovenstaande link achter zodat wij je het programma kunnen sturen. Het is al wel mogelijk om aan te melden voor de volgende activiteiten: 

Lezing The Beatles | 16 januari | woensdag 09.30 - 11.30 | €14,50 (incl. koffie/thee tijdens de pauze)
Na het succes van de eerste lezing over The Beatles komt er op woensdag 16 januari van 09.30 – 11.30 een tweede lezing over de band die muziekgeschiedenis heeft geschreven. In deze lezing staat Sjaak van Vugt uitgebreid stil bij de laatste jaren van hun carrière. The White Album, het Anthology-project en het Love-album met muziek van de gelijknamige Cirque du Soleil voorstelling, passeren de revue. Veel verhalen, anekdotes, achtergronden maar dus ook veel muziek waaronder een aantal curiositeiten. Deze ochtend is een must voor elke muziekliefhebber! De lezing kost €14,50 incl. een consumptie. Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

Kinderliedjes op gitaar | 5 februari – 16 april 2019 | dinsdag 13.45 – 14.45 | €86,52
Niets is zo leuk als samen met je (klein)kinderen muziek maken. In deze cursus speciaal voor opa’s en oma’s gaan we als groep aan de slag met akkoorden, een eenvoudige slagtechniek en een paar tokkeltjes. Meer heb je namelijk niet nodig om kinderliedjes te begeleiden op gitaar. In deze korte cursus leer je precies dat! Heb je een ander (simpel) liedje dat je graag wilt spelen? Geef het dan door aan gitaardocent David. Hij helpt je op weg! Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan. 

 

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.