Ukkieconcert

Live-muziek voor de allerkleinsten en hun papa, mama, opa, oma en....
Lekker op schoot luisteren of juist dansen en kruipen tussen de muzikanten en snuffelen aan de instrumenten… alles kan en mag!  Een leuk uitje voor het hele gezin en een mooie manier om je (klein)kind kennis te laten maken met live-muziek. Het concert wordt verzorgd door onze enthousiaste muziekleerlingen. Iedereen is welkom maar wij denken dat deze concerten het leukst zijn voor kinderen tussen de 10 maanden en 4 jaar. De concerten duren ongeveer 45 minuten. Het eerste concert is van 10.00 - 10.45 en het tweede concert is van 11.15 - 12.00. 

Waarom deze concerten?
We willen graag de allerkleinsten op een vrolijke, frisse en ongedwongen manier kennis laten maken met muziek. Voor de CKC-muzikanten is het een leuk podium en een mooie kans om hun passie over te dragen aan een jong publiek.

Dit concert wordt verzorgd door Mariska Sloot, Matsie en het CKC-orkest onder leiding van Esther Klaassens.

Kaarten
Kinderen €4,50 (kinderen tot 1 jaar zijn gratis)
Volwassenen €3,50

Foto's
Tijdens dit concert worden foto’s gemaakt die na afloop per e-mail en online worden gedeeld en voor promotionele doeleinden gebruikt kunnen worden. Wil je niet op de foto en/of mag je (klein)kind niet op de foto? Geef dit bij aankomst aan zodat wij je een sticker kunnen geven.


Geïnformeerd worden over nieuwe concerten? Laat dan hier je mailadres achter. 

  • 4,50
Activiteitcode: ukkieconcert_nov_2019
of

Ukkieconcert

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay