Ukkieconcert 2 februari

Live-muziek voor de allerkleinsten en hun papa, mama, opa, oma en....
Kom naar de Theaterzaal van CKC & partners voor een muzikaal feestje. Lekker op schoot luisteren of juist dansen en kruipen tussen de muzikanten en snuffelen aan de instrumenten… alles kan en mag!  Een leuk uitje voor het hele gezin en een mooie manier om je (klein)kind kennis te laten maken met live-muziek. Het concert wordt verzorgd door onze enthousiaste muziekleerlingen van het CKC-orkest. Iedereen is welkom maar wij denken dat deze concerten het leukst zijn voor kinderen tussen de 10 maanden en 4 jaar.


Waarom deze concerten?
We willen graag de allerkleinsten op een vrolijke, frisse en ongedwongen manier kennis laten maken met muziek. Voor de CKC-muzikanten is het een leuk podium en een mooie kans om hun passie over te dragen aan een jong publiek.


Ukkieconcerten - winter
De volgende concerten 'winter-editie' vinden op zondag 19 januari 2020 en 2 februari 2020 plaats. De concerttijden zijn op beide dagen: 10.00 tot 10.45 en 11.15 tot 12.00. Dit Ukkieconcert (wintereditie) wordt dus 4 keer herhaald.  

Kaartjes
Kinderen tot 1 jaar doen gratis mee! Kaartjes voor kinderen vanaf 1 jaar kosten €4,50 per stuk en voor volwassenen €3,50 per kaartje. 
Koop hier je kaartjes voor:
Zondag 2 februari van 10.00 - 10.45
Zondag 2 februari van 11.15 - 12.00


Uitverkocht?
Heb je helaas geen kaartje kunnen bemachtigen en wil je het Ukkieconcert toch een keertje meemaken? Wij gaan ze zeker nogmaals organiseren in de toekomst. Wil je als eerste worden geinformeerd over de nieuwe concerten? Laat dan hier je mailadres achter.


Foto's
Tijdens deze concerten worden mogelijk foto’s gemaakt die na afloop per e-mail en online worden gedeeld. Wil je niet op de foto en/of mag je (klein)kind niet op de foto? Geef dit bij aankomst aan zodat wij je een sticker kunnen geven.

Waarom deze concerten?
We willen graag de allerkleinsten op een vrolijke, frisse en ongedwongen manier kennis laten maken met (klassieke) muziek. Voor de CKC-muzikanten is het een leuk podium en een mooie kans om hun passie over te dragen aan een jong publiek.


Op de hoogte blijven?
Als eerst geinformeerd worden over nieuwe concerten? Laat dan hier je mailadres achter.

  • 4,50
Activiteitcode: Ukkieconcert 2/2/2020
of

Ukkieconcert 2 februari

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay