Vacature communicatie medewerker (0,6 fte)

CKC & partners is een cultureel netwerk met een aantrekkelijk programma voor alle Zoetermeerders. Wij bieden cultuureducatie voor schoolgaande kinderen, maar ook voor volwassenen in hun vrije tijd. Ons motto is muziek, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe media voor iedereen!

MEDEWERKER COMMUNICATIE (0.6 fte)

Jij tovert een glimlach op het gezicht van je lezers. Social media is je tweede natuur. Jouw sterke online communicatiecampagnes staan bol van creativiteit. Zelfstandig en in teamverband werken gaan je makkelijk af en je bent flexibel inzetbaar. Herken je jezelf in dit profiel? Kom dan ons team versterken!

In deze functie maak je deel uit van het Marketing, Verkoop en Communicatie team en ontwikkel je mede het (online) communicatiebeleid en zorg je voor de uitvoering daarvan. Zo ben je verantwoordelijk voor het (her)schrijven van content voor de sociale media, persberichten, nieuwsbrieven, webteksten etc.  Je bent een goede gesprekspartner voor kunstenaar-docenten, managers en samenwerkingspartners en kunt creatieve (online)communicatiecampagnes en – concepten bedenken.

Wij bieden je een uitdagende baan in een inspirerend, artistieke omgeving, namelijk bij hèt cultureel netwerk van Zoetermeer: CKC & partners. Wij zetten ons in om mensen te inspireren met en voor kunst & cultuur! Ons motto is muziek, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe media voor iedereen! We bereiken jaarlijks zo’n 26.000 mensen met onze cursussen en projecten.

Jouw profiel

- Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur communicatie;
- Je beschikt over aantoonbare ervaring in het schrijven van teksten en hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
- Je hebt een uitstekend tekstgevoel en plezier in het schrijven en redigeren van teksten;
- Je hebt affiniteit met kunst & cultuur;
- Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift;
- Je bent bekend met storytelling en content marketing.

Wat wordt jou geboden:

- Een jaarcontract voor o,6 fte (21,6 uur per week)
- Salarisschaal 7 van de CAO Kunsteducatie, inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring
- Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig CAO Kunsteducatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief per e-mail naar: cschippers@ckc-zoetermeer.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Schippers, personeelszaken (079-3161440). 

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.