Voorbereiding productiecursus musical

Terug naar activiteitoverzicht

Voorbereiding productiecursus musical

Na ons succes van afgelopen seizoen met de productie “Supercalifragilistischexpialidastisch!” staan we weer te popelen om te beginnen met een nieuwe productie!


Om elkaar en alle disciplines - waar we ons aankomend jaar weer mee bezig gaan houden - goed te leren kennen en onderzoeken, starten we dit seizoen met een korte workshopreeks voorbereidend op de productiecursus. Het bijzondere aan deze reeks is dat je les krijgt van 2 docenten. Naast Safiera (zang & regie) is Pnina (dans) elke workshop 1 uur aanwezig.


In deze workshop van 4 lessen leer je de groep, de docenten maar ook jezelf en je eigen kunnen kennen. We gaan onderzoeken waar jou passie ligt en wat je wilt leren van de productiecursus, maar ook hoe je samenwerkt binnen de groep. Buiten het kennismaken met je eigen kunnen en het functioneren binnen een groep, richten we ons ook op technische tips op het gebied van spel, dans en zang die het proces van de aankomende productiecursus makkelijker zal maken. Want hoe werkt dat eigenlijk precies met je stem en vooral ook hoe pas ik dat dan toe? En hoe pak je dat nou het beste aan.. liedjes instuderen? Of hoe onderzoek je een personage? Dit zijn allerlei vragen die we gaan proberen te onderzoeken en beantwoorden tijdens de workshops.


Aan het einde van de workshops kan je kiezen of je je definitief wilt inschrijven voor de productiecursus en met ons en de groep aan de slag wilt. Er wordt dan ook bekend gemaakt welke musical we dit jaar met de productiecursus op de planken zullen brengen! Tot bij de workshops!


01-02-2019 > 1. De groep / Elkaar leren kennen


08-02-2019 > 2. Fysiek & Dans / Onderzoeken: Hoe sta ik in de ruimte, hoe is mijn connectie met anderen en wat kan ik met mijn eigen fysiek?


15-02-2019 > 3. Acteren / Onderzoeken: Welke componenten kan ik inzetten of gebruiken om een personage te creëren? En hoe analyseer ik een scene?


22-02-2019 > 4. Stem & Zang / Onderzoeken: Wat is de functie van mijn stem en wat kan ik ermee op het gebied van zang? En hoe studeer ik een nummer in?


  • 18+ jr
  • vr 20.00 - 22.00 uur
  • 01 februari 2019 - 22 februari 2019
  • 4 lessen van 2 uur
  • t/m 20 jaar: totaal €36,00
  • 21+ jaar: totaal €43,56
Activiteitcode: 18/19 AMU150
of

Voorbereiding productiecursus musical

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay