“KOOP EEN AANDEEL IN CREATIVITEIT”

De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer
Voor het opgroeien van gelukkige en vindingrijke kinderen is de ontwikkeling van hun creatieve vermogen belangrijk. Naast veel plezier leert het hen belangrijke vaardigheden om zich te kunnen handhaven in de 21e eeuw. Zij zijn de creatieve geesten die onze toekomstige stad vorm gaan geven.

Wij hebben als doel om de belangstelling van Kunst en Cultuur voor iedereen in Zoetermeer te vergroten. Daarom stimuleren wij Muziek, Dans, Theater en Beeldende Kunst, in zowel traditionele als in moderne vormen.

‘JONGE TALENTEN’ INSPIREREN
We willen graag elk kind helpen, maar dat is helaas niet mogelijk. Daarom stimuleren wij in 2019 de ‘Young Music Talent’ van het CKC & partners. Door onze donaties geven wij vele talenten in Zoetermeer de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen.

We proberen samen met deze kanjers hun passie voor hun kunstvorm zo veel mogelijk over te brengen op de andere jonge talenten in Zoetermeer. Dit gebeurt onder andere via het educatieve programma van het CKC & partners op basisscholen.

HOE KUNT U ONS HELPEN?
Koop een aandeel in creativiteit.

Wij geven aandelen uit ter waarde van € 50,- euro. Door aandelen te kopen doneert u aan de ‘Jonge Talenten’ uit Zoetermeer. De stichting heeft de ANBI status inmiddels aangevraagd, dus straks voordelig bij de belastingaangifte.
Als particulier bent u al vriend en investeerder voor 1 aandeel = € 50,- euro *
Als bedrijf bent u vriend en investeerder vanaf 5 aandelen = € 250,- euro *
* U kunt zelf aangeven of u vriend voor 1 jaar of voor een langer termijn wilt zijn.

HOE KUNNEN WIJ ELKAAR HELPEN?
U investeert natuurlijk vooral voor het maatschappelijk belang maar wij vinden het wel heel leuk om iets terug te doen. Voor bedrijven die 5 aandelen kopen hebben we het volgende klaar staan:
1. Uw logo van uw bedrijf komt in de carrousel op de TV schermen in het gebouw van CKC & partners.
2. U krijgt van ons een banner die u overal kunt plaatsen.
Uw logo en uw aantal aandelen zetten we in de standaard advertentie van ‘De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer‘. U kunt de banner gebruiken voor ‘sociale media’ en/of uw eigen website. Zo linkt u uw bedrijf aan CKC & partners. Daarnaast helpt u ‘De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer‘ ook nog eens aan extra publiciteit.

Wilt u een ‘aandelen portfolio’ samenstellen neem dan contact met ons op. Er zijn namelijk genoeg leuke initiatieven voor grotere investeerders.

CONTACTGEGEVENS VRIENDEN VAN CKC
Postadres: Leidsewallen 80, 2722PC Zoetermeer
kvk: 27199359
RSIN: 816327245
Rekeningnummer: NL 81 RABO 01012826 99
Website: www.vkcz.nl
E-mail: vrienden@ckc-zoetermeer.nl
Telefoon secretaris: +31 6 38003348

DOELSTELLING
De stichting Vrienden Kunst en Cultuur Zoetermeer heeft ten doel het bevorderen van de belangstelling voor Kunst en Cultuur in het algemeen en voor het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) in het bijzonder.
De stichting handelt onder de naam: Vrienden van CKC ‘De vrienden van Kunst en Cultuur Zoetermeer‘.

BESTUURSSAMENSTELLING 2019
Frits Brouwers - voorzitter
Carla Deelstra - secretaris
Marc de Rooij - penningmeester
Marc Waltman - bestuurslid
Vacature - bestuurslid

Het bestuur is onbezoldigd en ontvangt geen vergoeding voor haar inspanningen.

JAARVERSLAG 2018
Klik hier

BELEIDSPLAN 2019
Klik hier

BALANS kosten-baten
Klik hier

BEGROTING (Klik hier)
De activiteiten zijn erop gericht het bestand van vrienden en bedrijfsvrienden uit te breiden. Het bestuur is onbezoldigd en zal haar kosten declaraties beperken tot de out-of-pocket kosten. Door digitaal werken zullen de administratiekosten gering zijn. De resterende kosten zijn bankkosten en hostingkosten voor de domeinnamen. Met deze werkwijze zal het doel maximaal ondersteund worden.

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.