Vrienden van

Het Centrum voor Kunst en Cultuur (CKC) staat voor muziek, dans, theater, beeldende kunst en nieuwe media voor iedereen en is uniek in haar soort. De stichting werkt in opdracht van de gemeente en het onderwijs en heeft daarnaast een aanbod voor particulieren. Het bevorderen van kunstparticipatie binnen Zoetermeer en omgeving is het primaire doel en dit doen wij in samenwerking met onze 60 huispartners.

De Vrienden van CKC stellen zich al doel om talenten bij CKC & partners optimale ontwikkelingskansen te bieden. Door hun financiële bijdrage maken zij mede het Talententraject van CKC & partners mogelijk. Hoe meer mensen zich aansluiten bij de Vrienden, des te meer talenten extra ondersteuning kunnen krijgen.

Het Talententraject van CKC & partners staat open voor alle leerlingen die onder ons dak les hebben. Belangrijke criteria voor deelname aan het Talententraject zijn o.a. motivatie/passie, fysieke geschiktheid en ontwikkelbaarheid. Ieder seizoen wordt in overleg met docent, ouders en leerling gekeken met welke extra investering het talent op dat moment het meest gediend is. Jaarlijks presenteren alle talenten zich tijdens een presentatie in het CKC. Aansluitend worden de resultaten van dat hele seizoen door het docentencollectief besproken en volgt al dan niet een nieuw seizoen in het Talententraject.

Word vriend!
Vrienden zijn de sleutel tot extra programma en kansen. Met uw steun maakt u onze ambitieuze, experimentele en innovatieve plannen voor de komende jaren mede mogelijk. Vriend bent u al voor €50,- per jaar!

Vriend worden of vragen?
Om u aan te melden als vriend of voor al uw vragen over ondersteuning van het CKC stuurt u een bericht naar vrienden@ckc-zoetermeer.nl.

 

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.