Wedstrijd beeldend: Topstukken 2015

Wedstrijd beeldend: Topstukken 2015 is in volle gang! Het thema dit jaar is ‘De wereld V(v)an Gogh’. Deelname staat open voor cursisten beeldend van CKC & partners. Laat je verbeelding gaan en wie weet maak jij wel kans op één van de prijzen. 

Werkstukken
De werkstukken mag je op geheel eigen wijze uitvoeren. Verbeeld een individuele interpretatie van het thema, kies voor abstract of figuratief, wees vrij in je keuze van materiaal en techniek. De wedstrijd is voor alle schilders, beeldhouwers, keramisten, glazeniers, edelsmeden, vormgevers textiel en digitale kunstenaars.
Woensdag 20 mei van 12.00 uur tot 21.00 uur moet je werkstuk ingeleverd worden.

De wereld V(v)an Gogh
Het thema dit cursusjaar is ‘De wereld V(v)an Gogh’. Hierbij sluiten we aan bij de nationale manifestaties rond de herdenking van het 125ste sterfjaar van Vincent van Gogh. Verras ons met een unieke opvatting, een eigenwijze vormgeving, een verbluffende uitvoering en een vlekkeloze presentatie. “De wereld van Gogh” is rijk aan beeldende inspiraties; kleur, textuur, visie op de wereld, drama, expressie en mysterie. Laat je verbeelding gaan en doe er wat mee!

Praktische informatie
- Het formaat van tweedimensionale werkstukken is maximaal één vierkante meter.
- Het formaat van ruimtelijk werk is maximaal één bij één meter.
- Het tweedimensionale werk moet voorzien zijn van een goed ophangsysteem voor de plaatsing.
- Bij inlevering van je werkstuk wordt je een plaats aangewezen waar je jouw werkstuk kunt plaatsen of ophangen.
- Het werkstuk is voorzien van een naam, telefoonnummer en e-mailadres.
- Bij het inleveren van het werkstuk moet de volgende informatie via een formulier bijgevoegd worden: naam, contactgegevens, materiaal, uitvoering, titel en korte toelichting van max. 50 woorden.

Beoordeling
De werkstukken worden beoordeeld door een professionele jury. Er zijn drie prijzen te winnen, één voor tekenen schilderkunst, één voor ruimtelijk werk en één voor toegepaste kunst. Ook is er aan de wedstrijd een publieksprijs verbonden, waarvoor iedere cursist bij het CKC & partners een stem mag uitbrengen. Het stemmen voor de publieksprijs vindt plaats tussen 25 mei en 29 mei.
De winnaars worden tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 5 juni bekend gemaakt. Het ophalen van je werkstuk kan vanaf 6 t/m 11 juli 2015.

Uiteraard worden alle werken tentoongesteld in een expositie van 25 mei t/m 5 juli.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.