Winnaars HKZ-CKC Muziekconcours 2015 bekend!

Afgelopen vrijdag vond de spannende finale van het prestigieuze HKZ-CKC Muziekconcours plaats. De meest getalenteerde solisten en ensembles presenteerden zich in de Theaterzaal van CKC & partners aan het publiek en de vakjury.

Pop/rockband Sweet Lake Rock ging naar huis met de eerste prijs in de categorie ensembles. Bij de solisten won blokfluitist Dante Jongerius in categorie A en zangeres Geertje Chappin in categorie B. Wethouder Robin Paalvast reikte de publieksprijs uit aan Sweet Lake Rock, die dus twee prijzen in de wacht sleepte.

Inmiddels is dit muziekconcours, dat voor het eerst werd georganiseerd in 2001, uitgegroeid tot het meest belangrijke en prestigieuze muziekevenement bij CKC & partners.

Naast eeuwige roem hebben de winnaars een masterclass door Codarts Rotterdam, optredens buiten het CKC of vrijkaarten voor Residentie Orkest gewonnen. CKC & partners, alle deelnemers en het publiek kunnen terug kijken op een zeer geslaagde avond! Het HKZ-CKC Muziekconcours 2015 werd gesponsord door HKZ Specialisatie.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.