HOE LAAT JIJ VIERKANTE WIELEN ROLLEN?

Kom naar Wiskids en laat je nieuwsgierigheid los! Stroop je mouwen op en ga aan de slag met puzzels, bouwwerken, proefjes en opstellingen en ontdek hoe je wiskunde terugvindt in je dagelijkse doen en laten.

Van 23 januari t/m 23 februari 2017 organiseert CKC & partners met medewerking van de Gemeente Zoetermeer en het Cultuurfonds Zoetermeer de educatieve wiskunde tentoonstelling Wiskids! Wiskids is een ‘hands-on’ tentoonstelling voor iedereen van 8 tot 80 en laat bezoekers spelenderwijs, wiskundige verschijnselen ervaren die aan de basis liggen van veel aspecten van kunst en cultuur, wetenschap en techniek.  De tentoonstelling bestaat uit interactieve opstellingen, waar bezoekers fysiek mee aan de slag gaan en de effecten van hun handelingen direct ervaren.

“HÉ! WOW! HOE ZIT DAT? HOE KAN DAT?”
Wiskids ook heel leerzaam. Je kunt op speelse wijze wiskundige verschijnselen ervaren.  Je stimuleert hiermee je creativiteit en je ontwikkelt je vaardigheden als wiskundig inzicht, ruimtelijk inzicht, logisch redeneren, schattingsvermogen, perspectief name, problemen oplossen, communicatie én samenwerking! Wiskids is daarom het ideale uitje voor het hele gezin en bovendien gratis te bezoeken!

OPENINGSTIJDEN
Ma: 14.45 - 16.30 uur
Di: 14.45 - 16.30 uur
Wo: 12.00 - 16.30 uur
Do: 14.45 - 16.30 uur
Vr: 14.45 - 16.30 uur
Za: 09.30 - 12.00 uur
Zo: 14.00 - 17.00 uur
Let op: openingstijden onder voorbehoud. Check voor je bezoek hier de meest recente openingstijden.

Onder schooltijd is de tentoonstelling gereserveerd voor bezoeken van Zoetermeerse basisscholen. Jouw basisschool kan ook een gratis bezoek brengen met groep 5, 6, 7 of 8! Vraag meer info aan je meester of juf.

Wiskids is gratis te bezoeken.

LOCATIE

De tentoonstelling is in het gebouw van CKC & partners aan de Leidsewallen 80 te bezoeken. De tentoonstelling is te vinden in het hart van het gebouw: het Atrium. Voor vragen kunt u ons bereiken via 079-3161411.

Wiskids wordt georganiseerd door CKC & partners in samenwerking met de Gemeente Zoetermeer en het Cultuurfonds Zoetermeer.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.