Zang klassiek knipkaart

Weet je nog niet precies wat de juiste keuze voor jou is? Je kunt altijd afspreken om eens langs te komen en met de zangdocent praten over al je wensen, toekomstdromen en verwachtingen. Een goed advies is hier het halve werk!


Zangles is er als groeps-, combinatie- of individuele les. Voor de meeste (beginnende) leerlingen is groepsles de ideale lesvorm. Je leert dan veel van elkaar. En zangles met elkaar werkt ook nog eens motiverend. Na een tijdje of als je een echt zangtalent bent, kun je natuurlijk combinatie- of individuele les nemen. Als je geen bladmuziek kunt lezen, is het mogelijk om via een korte cursus muziektheorie je kennis vergroten.


Iedereen heeft talent. Maar door een zangtest of proefles af te spreken kom je erachter hoe groot jouw zangtalent is. Je bent van harte welkom, dus gewoon doen!

Waarom de knipkaart?
Ben je een gevorderde muzikant en wil je af en toe muziekles volgen om je repertoire uit te breiden? Of wil je je kennis en vaardigheden even bijspijkeren? En dit wanneer het jou het beste uitkomt! Dan is de knipkaart hèt middel om gedurende een periode privé les te krijgen van een ervaren docent. De knipkaart bestaat uit 13 individuele lessen van 30 minuten. De knipkaart is het hele seizoen geldig. Geen vaste dagen en tijden. Gebruik de knipkaart alleen wanneer het jou uitkomt!

Wil je weten of een knipkaart wat voor jou is? Neem contact met ons op. Het is mogelijk om de knipkaart in termijnen te betalen. Het aantal betalingstermijnen is afhankelijk van moment van aanmelding.


 

  • 12+
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 13 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €166,65 / totaal €500,00
  • 21+ jaar: per termijn €201,65 / totaal €605,00
  • 1 of 3 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM1017
of

Zang klassiek knipkaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay