Zang pop rock jazz duoles

Weet je nog niet precies wat de juiste keuze voor jou is? Je kunt altijd afspreken om eens langs te komen en met de zangdocent praten over al je wensen, toekomstdromen en verwachtingen. Een goed advies is hier het halve werk!

Zangles is er als groeps-, combinatie- of individuele les. Voor de meeste (beginnende) leerlingen is groepsles een goede lesvorm. Je leert veel van elkaar, het is gezellig en zangles met elkaar werkt ook motiverend. Na een tijdje is een combinatie- of individuele les wellicht beter om je techniek verder te ontwikkelen. Bij zangles pop/jazz/rock hoef je niet meteen noten te kunnen lezen, je werkt naast de basistechniek eerst veel aan interpretatie, gehoortraining en samenzang.
Leerlingen zang pop/rock/jazz treden regelmatig op tijdens presentatieavonden, de Open Dag en tal van andere evenementen.


Duolessen bij het CKC
Wie het fijn vindt veel persoonlijke aandacht te krijgen, maar ook het plezier van samen spelen wilt ervaren, kan kiezen voor een duoles. De duoles krijg je met één andere leerling. Uiteraard word je niet zomaar bij iemand anders ingedeeld. Juist doordat we leeftijd, niveau en ambitie op elkaar afstemmen, ontstaat er een verrassend goede duoles. Een duoles duurt wekelijks 40 minuten.


CKC biedt meer
Bij het CKC vind je alles onder één dak! Of het nu gaat om lessen, een professionele theaterzaal voor presentaties, samenspelmogelijkheden (orkesten, bands of koren) of groeikansen voor talenten. Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.

  • 6+ jaar
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 37 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €75,33 / totaal €678,00
  • 21+ jaar: per termijn €91,15 / totaal €820,38
  • 1 of 9 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM1162
of

Zang pop rock jazz duoles

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay