Zang pop rock jazz groepsles

Weet je nog niet precies wat de juiste keuze voor jou is? Je kunt altijd afspreken om eens langs te komen en met de zangdocent praten over al je wensen, toekomstdromen en verwachtingen. Een goed advies is hier het halve werk!

Zangles is er als groeps-, combinatie- of individuele les. Voor de meeste (beginnende) leerlingen is groepsles een goede lesvorm. Je leert veel van elkaar, het is gezellig en zangles met elkaar werkt ook motiverend. Na een tijdje is een combinatie- of individuele les wellicht beter om je techniek verder te ontwikkelen. Bij zangles pop/jazz/rock hoef je niet meteen noten te kunnen lezen, je werkt naast de basistechniek eerst veel aan interpretatie, gehoortraining en samenzang.
Leerlingen zang pop/rock/jazz treden regelmatig op tijdens presentatieavonden, de Open Dag en tal van andere evenementen.Groepslessen bij het CKC

De groepslessen zijn met name goed voor kinderen; zij voelen zich in een groep vaak veilig en geborgen. Ze leren samenwerken, luisteren en krijgen meer zelfvertrouwen. Elkaar zien en horen spelen, dat motiveert! Ook voor de oudere jeugd en volwassenen zijn groepslessen erg motiverend. Want wat is leuker dan samen bezig zijn met muziek! Een groot voordeel van groepslessen is dat je veel met én van elkaar kunt leren. Een groepsles bestaat uit minimaal 3 leerlingen en duurt 40 minuten per week (afhankelijk van groepsgrootte).

CKC biedt meer

Bij het CKC vind je alles onder één dak! Of het nu gaat om lessen, een professionele theaterzaal voor presentaties, samenspelmogelijkheden (orkesten, bands of koren) of groeikansen voor talenten. Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.

  • 6+ jaar
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 37 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €57,11 / totaal €514,00
  • 21+ jaar: per termijn €69,10 / totaal €621,94
  • 1 of 9 betalingstermijnen
Het CKC accepteert ook: ZoetermeerPas. Ga voor de voorwaarden naar https://www.ckc-zoetermeer.nl/default/kortingen
Activiteitcode: 19/20 SM1163
of

Zang pop  rock  jazz groepsles

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay