Zang leerlingen op weg naar succes!

Voor zangdocente Susanne Nehring is afgelopen seizoen zeer succesvol gebleken. Diverse leerlingen zang pop/rock/jazz hebben de smaak te pakken en gaan nu met of in middels zonder les van Susanne hun eigen weg. Zo staan de leerlingen geregeld op diverse podia, produceren ze cd’s en winnen ze de ene na de andere prijs.

Lees hieronder een door Susanne geschreven stuk over haar leerlingen:

Afgelopen lesjaar is voor het vak Zang Pop/Rock/Jazz een zeer succesvol en leuk jaar geweest. Een aantal leerlingen timmeren aan hun weg en zijn een stuk vooruit gekomen. Met talent alleen kom je er tegenwoordig niet meer, je inzet en ook enthousiasme worden steeds belangrijker. Zeker nu de concurrentie met de minuut groter lijkt te worden.

Davey Goud heeft na 2 jaar zangles nu zijn eerste Cd uitgebracht met zijn band “Disaster Crew” in een stevige rockstijl. De Single is op disastercrew.bandcamp.com te beluisteren, de homepage van de band is: disastercrew.tumblr.com. Ook nog leuk om te noemen – het logo en het Cd-Hoesje zijn ook door Davey Goud designed.

Aimée Tio heeft op het bevrijdingsfestival in Rotterdam, op het Singer-Songwritersfestival in Zaandam en op de Junior Cultuurdag in Zoetermeer opgetreden. Met haar eigen composities – die ze inmiddels ook met een loopmachine met mooie complexe begeleidingen ondersteunt – maken veel indruk.

Khatera Samadi is met haar net 12 jaar pas aangenomen voor het CKC Talenten Traject en gaat daarmee gedreven aan de slag in september.

Dan heeft Charlene Taal het afgelopen jaar nog prijzen gewonnen, en heeft in Stadstheater en op de markt opgetreden, nu is zij gewisseld naar het professionele musiceren.

Oud-leerling Aranka van den Hoek is net van vooropleiding na eerste jaar vakopleiding aangenomen op het Codarts Rotterdam. Joran ten Kroode , ook ex-leerling, heeft net op het Conservatorium van Amsterdam zijn zangtechniek examen gehaald en is overgegaan na het derde jaar.

Charlotte Zwarts heeft na korte tijd op zangles al op de CKC-Jamnight geschitterd. Mick Somers heeft zijn nog maar tweede optreden als zanger op Stadhuisplein op hoog niveau succesvol gedaan.

En dan zijn er successen van leerlingen waar ik zelf niet bij ben geweest, maar waar anderen over praten – zoals Maren Kesting op de Duitse school in Den Haag, of Shivani Soekhlal op haar school. Sarah van Riel is als een van de beste van haar school geselecteerd om in de boerderij op te treden met de schoolband.

Alles bij elkaar was het een zeer succesvol lesjaar voor het vak Zang Pop/Rock/Jazz. Ik wens iedereen net zo veel of nog meer succes met alles in het volgend seizioen!                   

Susanne Nehring  (Docente Zang Pop/Rock/Jazz)


Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.