Zing mee in het kinderkoor

Op maandagmiddag repeteert zangpedagoge en kinderkoordirigente Sandra van den Brand op het CKC met de Do Re Mi Koorklas. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar leren onder haar leiding mooi en zuiver zingen, doen muziekspelletjes en leren noten lezen.

Lentemusical De Wortelkindertjes
Vanaf deze maand zijn ze bezig met het instuderen van een lentemusical: De Wortelkindertjes. De wortelkindertjes slapen zolang het winter is diep onder de grond, maar als de lente komt, wekt moeder aarde hen. Het verhaal wordt gezongen en uitgebeeld door de Do Re Mi Koorklas en muzikaal begeleid door een strijkorkest.

Er zullen meerdere uitvoeringen zijn waarbij het publiek meegenomen wordt door klanken en kleuren: jonge zangers en jonge strijkers musiceren samen terwijl op de achtergrond schitterende illustraties worden vertoond van Sybille von Olfers.

Geef uw kind nu op voor dit unieke en inspirerende project en zing volgende maandag al mee! Stuur een mail met de naam en leeftijd van uw kind naar sandra@zangart.nl en ontvang meer informatie over lestijd, -prijs en concertdata.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.