De ontdekking - Superkracht, 24, 25 en 25 februari 2020

Het was een geslaagde Ontdekking waarin supersterren en magiërs hun krachten hebben ontdekt en tot SUPERkrachten hebben ontwikkeld! Dat hebben we mogen zien tijdens de Super Power Shows! Iedereen heeft hard zijn best gedaan.
Dank jullie wel! Geniet van jullie mooie creaties en geef de medaille een welverdiende plek, want jij bent echt wel sterker dan je denkt!


In de voorjaarsvakantie van 2020 vindt op 24, 25 en 26 februari de derde editie van De Ontdekking plaats. Iedereen tussen de 6 en 12 jaar is welkom! Dit keer met het thema: Superkracht! 

Woesh! Cape aan en masker op, wij gaan die superkrachten eens goed testen! Dans, muziek, theater of ben jij meer van de technische snufjes? Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er elke dag drie spannende missies. Ervaring niet nodig! We leren je alles en aan het einde van de dag staan alle superhelden op het podium tijdens de Super Power Show in de theaterzaal, want jij bent écht wel sterker dan je denkt!

Welke missies staan er op het programma?

Maandag 24 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Superhelden | aanmelden niet meer mogelijk
Jij gaat uitvinden hoe je een Superheld kunt zijn zoals in stripboeken en animatiefilms. Ze hebben natuurlijk heldeneigenschappen, die we gaan ontdekken: sterk zijn, vliegen, vechten, snel zijn  etc. Daar horen ook tekstballonnen bij en echte geluidseffecten: ARGH! Je kiest en ontwerpt natuurlijk helemaal zelf je eigen helden outfit. Wordt het een cape, een masker, of een hoofdtooi. Of wil je liever vleugels? Jij mag het zeggen!
Ondertussen hoor je heldenmuziek klinken en vlieg je met het grootste gemak het hele podium over. Aan het einde van de dag laten alle superhelden zien welke kunsten ze hebben geleerd tijdens de Super Power Show in onze grote theaterzaal. Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  |  Plezier met mede superhelden 

>> aanmelden niet meer mogelijk <<

Dinsdag 25 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Supersterren | voor kinderen 6 - 12 jaar | aanmelden niet meer mogelijk
Je bent een hele beroemde artiest, iedereen kent je! Tijd om jou en andere artiesten voor te bereiden als échte superster. Jij zingt als powergirl of boy de sterren van de hemel in het speciaal voor jou geschreven supersterrenlied. Ook creëer je samen met al je medeberoemdheden één grote superster. Waar is hij of zij bekend van? En draagt deze ster een strik of liever een bril? Aan het einde van de dag onthullen jullie samen de megasuperster en geven jullie een stertastisch optreden voor jullie publiek tijdens de Super Power Show in onze grote theaterzaal! Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  | Plezier met mede supersterren

>> aanmelden niet meer mogelijk <<

   

Woensdag 26 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Magische krachten | voor kinderen 6 - 12 jaar | uitverkocht, aanmelden niet meer mogelijk

Je betreedt het Wonderhuis waarin iedereen magische krachten krijgt! Jij en je medemagiërs werken aan een Glow in het Dark dans met lichtgevende voorwerpen. Samen met onze LAB freaks probeer je jouw krachten onder controle te krijgen door met nieuwe technologieën te experimenteren. Tijdens het Kindermagietheater oefen je jouw rol als meester in de magische kunsten en werk je samen met de krachten van de andere magische wezens. Aan het einde van de dag laten jullie in de Super Power Show in onze grote theaterzaal jullie gaven zien. Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  |  Plezier met medemagiërs

>> uitverkocht, aanmelden niet meer mogelijk <<

Kosten

€ 14,50 per persoon per dag
€ 13,00 bring-a-friend, neem een vriend/ vriendin mee
GRATIS voor kinderen met een ZoetermeerPas 

Op de hoogte blijven
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige vakantieactiviteiten. Meld je dan HIER aan. 

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.