De ontdekking - Superkracht, 24, 25 en 25 februari 2020

In de voorjaarsvakantie van 2020 vindt op 24, 25 en 26 februari de derde editie van De Ontdekking plaats. Dit keer met het thema: Superkracht! 

Woesh! Cape aan en masker op, wij gaan die superkrachten eens goed testen! Dans, muziek, theater of ben jij meer van de technische snufjes? Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er elke dag drie spannende missies. Ervaring niet nodig! We leren je alles en aan het einde van de dag staan alle superhelden op het podium tijdens de Super Power Show in de theaterzaal, want jij bent écht wel sterker dan je denkt!

Welke missies staan er op het programma?

Maandag 24 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Superhelden
Jij bent een redder in nood, maar je mist nog een hele coole superheldenoutfit! Die mag jij helemaal zelf bedenken en maken: van masker tot cape! Samen met je andere superheldvrienden oefenen jullie een overwinningsdans en laat je jouw krachten zien en horen op het theaterpodium. Aan het einde van de dag laten jullie zien welke kunsten jullie als superheld hebben geleerd tijdens de Super Power Show in onze grote theaterzaal. Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  |  Plezier met mede superhelden 

Aanmelden voor maandag 24 februari

   

Dinsdag 25 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Supersterren

Je bent een hele beroemde artiest, iedereen kent je! Tijd om jou en andere artiesten voor te bereiden als échte superster. Jij zingt als powergirl of boy de sterren van de hemel in het speciaal voor jou geschreven supersterrenlied. Ook creëer je samen met al je medeberoemdheden één grote superster. Waar is hij of zij bekend van? En draagt deze ster een strik of liever een bril? Aan het einde van de dag onthullen jullie samen de megasuperster en geven jullie een stertastisch optreden voor jullie publiek tijdens de Super Power Show in onze grote theaterzaal! Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  | Plezier met mede supersterren

Aanmelden voor dinsdag 25 februari

   

Woensdag 26 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Magische krachten
Je betreedt het Wonderhuis waarin iedereen magische krachten krijgt! Jij en je medemagiërs werken aan een Glow in het Dark dans met lichtgevende voorwerpen. Samen met onze LAB freaks probeer je jouw krachten onder controle te krijgen door met nieuwe technologieën te experimenteren. Tijdens het Kindermagietheater oefen je jouw rol als meester in de magische kunsten en werk je samen met de krachten van de andere magische wezens. Aan het einde van de dag laten jullie in de Super Power Show in onze grote theaterzaal jullie gaven zien. Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.

3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  |  Plezier met medemagiërs

Aanmelden voor woensdag 26 februari

   

Kosten
€ 14,50 per persoon per dag
€ 13,00 bring-a-friend, neem een vriend/ vriendin mee
GRATIS voor kinderen met een ZoetermeerPas 

Op de hoogte blijven
Wil je graag op de hoogte gehouden worden van toekomstige vakantieactiviteiten. Meld je dan HIER aan. 

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.