Open Dag 2018

OPEN DAG | zaterdag 1 september 2018 | 11.00 - 16.00 uur

Kom ontdekken, kennismaken en ervaren tijdens onze Open Dag! CKC & partners verandert in een heus festivalterrein met een breed programma voor jong en oud. Voor elke leeftijd is er veel te zien, horen en beleven. Bekijk hier wat je waar vindt. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

DOE MEE!
Gevonden wat je zocht en wil je het even proberen? Doe mee met een van de vele workshops of bekijk een demonstratie. Hier vind je het overzicht.


PROEFLESSEN EN OPEN REPETITIES - 3 t/m 23 september 2018

Met een aanbod van honderden activiteiten is het niet gek dat je soms nog twijfelt over wat je wilt gaan doen, zelfs na een Open Dag. Speciaal voor deze twijfelaars hebben van 3 t/m 23 september meer dan 200 proeflessen en open repetities om aan deel te nemen. Meld je snel aan via ckc-zoetermeer.nl/proeflessen om je plekje te reserveren.


PERSOONLIJK ADVIES

Wil je graag iets doen, maar je hebt (nog) geen idee wat? Laat je dan geheel vrijblijvend adviseren door onze adjunct-directeur Joep Annegarn. Hij kent als geen ander de activiteiten en de aanbieders en kan samen met jou op zoek naar wat écht bij jou past.
Joep houdt spreekuur op:
Maandag 3 september van 13.00 - 14.00 uur
Woensdag 5 september van 15.00 - 16.00 uur
Woensdag 12 september van 19:00 - 20.00 uur
Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen.

VRAGEN OF MEER INFORMATIE
Heb je nu al vragen over proeflessen, open repetities, de Open Dag of over een activiteit of cursus? Ons serviceteam staat voor je klaar en is te bereiken op 079-3161411 of via info@ckc-zoetermeer.nl

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.