Muziek produceren of opnemen? Gratis deelname!

Kom je eigen muziek produceren en/of opnemen in één van onze twee wijkstudio’s! Jij bepaalt wat je gaat doen en krijgt daarbij gratis begeleiding van een muziekdocent. In de eerste les bepaal je met je docent je lesplan en in de 4 lessen daarna gaan jullie daarmee aan de slag. Dit programma is speciaal voor jongeren tussen de 12-24 jaar.

Kosten
Deelname aan dit programma is kosteloos. Wel verwachten we naast een goede dosis enthousiasme en inzet, dat je je kennis deelt met andere jongeren en hen ook enthousiast maakt voor het maken van muziek! De toegang tot de wijkstudio's blijft voor iedereen die zich heeft ingeschreven (ook na de 5 lessen) gratis.

Wat/waar
Op maandag vinden de lessen plaats tussen 15.00 – 21.45 in Studio Kerkenbos (Meerzicht) en op donderdag tussen 15.15 en 21.15 in studio Zanzibar (Oosterheem). Eén les duurt drie kwartier.

Meer info/aanmelden
Ga voor meer info naar projectmakemusic.nl/programma. Aanmelden kan door direct hier een tijdsblok te reserveren.Tijdens de eerste les maak je kennis met de docent en worden jouw gegevens genoteerd. Je kunt alleen deelnemen of met je groep/band.

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.