Ukkieconcert

Live-muziek voor de allerkleinsten en hun papa, mama, opa, oma en....
Lekker op schoot luisteren of juist dansen en kruipen tussen de muzikanten en snuffelen aan de instrumenten… alles kan en mag!  Een leuk uitje voor het hele gezin en een mooie manier om je (klein)kind kennis te laten maken met live-muziek. Het concert wordt verzorgd door onze enthousiaste muziekleerlingen. Iedereen is welkom maar wij denken dat deze concerten het leukst zijn voor kinderen tussen de 10 maanden en 4 jaar. De concerten duren ongeveer 45 minuten. Voor de kinderen hebben we na afloop limonade en iets lekkers.

Waarom deze concerten?
We willen graag de allerkleinsten op een vrolijke, frisse en ongedwongen manier kennis laten maken met muziek. Voor de CKC-muzikanten is het een leuk podium en een mooie kans om hun passie over te dragen aan een jong publiek.

Ukkieconcerten
Het volgende concert vindt op zondag 3 november 2019 plaats. Dit is hetzelfde concert als 6 oktober. In januari organiseren we weer een nieuw concert.
De concert-tijden zijn:
10.00 - 10.45 en 11.15 - 12.00

Kaartjes
Kinderen tot 1 jaar doen gratis mee! Kaartjes voor kinderen vanaf 1 jaar kosten €4,50 per stuk en voor volwassenen €3,50 per kaartje. 
Koop je kaartjes hier.


Foto's
Tijdens dit concert worden foto’s gemaakt die na afloop per e-mail en online worden gedeeld en voor promotionele doeleinden gebruikt kunnen worden. Wil je niet op de foto en/of mag je (klein)kind niet op de foto? Geef dit bij aankomst aan zodat wij je een sticker kunnen geven.

Geïnformeerd worden over nieuwe concerten? Laat dan hier je mailadres achter. 


Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.