>> SCHRIJF JE HIER IN <<

Inschrijving is mogelijk tot zaterdag 7 maart

De muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Zing je, speel je in een band/ensemble, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument?
Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer.

Schrijf je snel in en doe gratis mee met de workshop Podiumpresentatie. Tijdens de voorronde doe je auditie voor een jury met prominenten uit het werkveld en krijg waardevolle tips.

Ben jij door naar de finale? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium, een muzikale topervaring in het buitenland of kaartjes voor een optreden van je favoriete artiest!

>> Hoe is het met de winnaars van 2019? <<

Voorrondes:
- vrijdag 20 maart 2020
- zaterdag 21 maart 2020

Finale:
- vrijdag 3 april 2020

Doe mee in een van de volgende categorieën:

// SOLISTEN

t/m 10 jaar   •    11 t/m 16 jaar    •    17 t/m 21 jaar

// ENSEMBLES

klassieke muziek    •    lichte muziek

// BATTLE OF THE SCHOOLS

Gratis workshop Podiumpresentatie 14/15 mrt

Vind je het nog een beetje spannend op het podium of ben je op zoek naar wat tips voor de voorrondes? Wij helpen je! Iedereen die meedoet aan de voorrondes van Young Music Talent krijgt de kans om gratis mee te doen aan de workshop Podiumpresentatie. Om je voor te bereiden geven we je ins en outs over hoe jij zelfverzekerd op het podium kan presenteren en de jury omver kan blazen! De workshops worden gegeven op zaterdag 14 maart en zondag 15 maart in de middag. je kunt je hiervoor inschrijven bij het inschrijfformulier.

Ook leuk en leerzaam

Deelnemen aan Young Music Talent is meer dan alleen kans maken op mooie prijzen. Het is een leuke en leerzame ervaring. Deelnemers ontmoeten andere leeftijdsgenoten met dezelfde passie en voorafgaande aan de voorrondes kregen ze de kans om gratis deel te nemen aan een workshop podiumpresentatie. Daarnaast ontvangt iedereen waardevolle feedback van professionele docenten uit het vak.


Young Music Talent wordt mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach, het Residentie Orkest, Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, X10C Beeld&Creatie en Vrienden van CKC en wordt georganiseerd door CKC & partners. 


Reglement
Lees het reglement door wanneer je je wilt inschrijven. Je vindt het reglement hier.

Overige informatie en vragen
Tijdens de voorronde en finale kun je gratis gebruik maken van begeleiding door een professionele pianist. De finale wordt live uitgezonden op Facebook en is altijd terug te kijken. De voorrondes, de workshop podiumpresentatie en de finale van Young Music Talent vinden plaats bij CKC & partners, Leidsewallen 80, 2722 PC te Zoetermeer. Deelname is gratis. Heb je vragen over Young Music Talent? Mail ze naar youngmusictalent@ckc-zoetermeer.nl of bel naar 079-3161411.

Hoe is het met de winnaars van 2019?

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.