Zing je, speel je in een band, ben je een singer-songwriter of bespeel je een instrument? Doe dan mee met Young Music Talent: dé muziekwedstrijd voor solisten en groepen t/m 21 jaar uit Zoetermeer. Schrijf je snel in en doe auditie voor een vakkundige jury en krijg waardevolle tips. Daarnaast krijgt iedereen de kans om gratis mee te doen aan de workshop Podiumpresentatie. Ben jij door naar de finale? Dan maak je kans op één van de mooie prijzen, waaronder een masterclass, een optreden op een groot podium een muzikale reis naar een stad in Europa of een optreden van een bekende artiest bij jou op school!

INSCHRIJVEN
Schrijf je nu in voor Young Music Talent via deze link.

CATEGORIEËN
Deelnemen aan Young Music Talent kan in diverse categorieën. 

1)    Solisten
De drie leeftijdscategorieën zijn:
-        Tot en met 10 jaar
-        11 t/m 16 jaar
-        17 t/m 21 jaar

2) Ensembles
De twee categorieën voor ensembles zijn:
-    Klassieke muziek
-    Lichte muziek (jazz, hiphop, wereldmuziek, rock, metal, soul, blues, enz.)

3) Battle of Schools
Schrijf jouw schoolband in en ga de strijd met de andere middelbare scholen aan! De winnaar van deze categorie wint een optreden van een nationaal bekende act.

Prijzen
Dankzij onze nieuwe hoofdsponsor Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en medesponsors het Residentie Orkest en Codarts Hogeschool voor de Kunsten Rotterdam, kunnen we de winnaars van Young Music Talent 2019 prijzen met een waardevolle muzikale ervaring bieden. Zo maken deelnemers uit de categorie solisten kans op een podium voor een groot publiek, een masterclass of een muzikale reis. Deelnemers uit de categorie ensembles kunnen kaarten voor het Residentie Orkest of een masterclass winnen. Bands/ensembles die meedoen in de categorie Battle of the Schools maken kans op een optreden van een bekende artiest bij hun op school. 

Gratis workshop Podiumpresentatie 16/17 mrt
Vind je het nog een beetje spannend op het podium of ben je op zoek naar wat tips voor de voorrondes? Wij helpen je! Iedereen die meedoet aan de voorrondes van Young Music Talent krijgt de kans om gratis mee te doen aan de workshop Podiumpresentatie. Regisseur Sebastiaan Smits vertelt je alle ins en outs over hoe jij je zelfverzekerd op het podium kan presenteren en de jury omver kan blazen! De workshop worden gegeven op zaterdag 16 maart (13.00-14.30 uur en 15.00 - 16.30 uur) en zondag 17 maart (14.00 - 15.30 uur en 16.00 - 17.30 uur). Aanmelden voor de workshop kan via het algemene inschrijfformulier.

Reglement en belangrijke data
Lees het reglement door wanneer je je wilt inschrijven. Je vindt het reglement hier.

Inschrijven                                  t/m 7 maart 2019
Workshop ‘Podiumpresentatie’  16 & 17 maart 2019
Voorrondes                                22 & 23 maart 2019
Finale                                        12 april 2019

Overige informatie en vragen
Tijdens de voorronde en finale kun je gratis gebruik maken van begeleiding door een professionele pianist. De finale wordt live uitgezonden op Facebook en is altijd terug te bekijken. De voorrondes, de workshop podiumpresentatie en de finale van Young Music Talent vinden plaats bij CKC & partners, Leidsewallen 80, 2722 PC te Zoetermeer. Deelname is gratis. Heb je vragen over Young Music Talent? Mail ze naar mvc@ckc-zoetermeer.nl of bel naar 079-3161411.

Young Music Talent 2019 wordt gesponsord door Orthodontistenpraktijk De Wereldlach en is georganiseerd door CKC & partners.

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.